Wednesday, 6 March 2013

Trendy Korte Kapsels 2013

Trendy Korte Kapsels 2013:

Trendy Korte Kapsels 2013: Als u denkt aan het verlaten van uw haar te laten groeien langer, denk opnieuw. Short is in, lang is in 2013. Dit is het jaar van de korte en gekke haar gestyled op verschillende manieren, te beginnen met de typische bob, pixie en edgy kort.

Gewoon kijken wat de laatste mode shows op de televisie netwerk of de roddelrubriek foto's in de tijdschriften. Het merendeel van de sterren hebben hun haren korter dan ze vroeger hadden voorheen. Gemak van slijtage en gemak zijn twee belangrijke zinnen die dit jaar in verband met de nieuwe hete trend. Het helpt wel dat veel vrouwen daadwerkelijk hun optredens te verbeteren door het dragen van hun manen kort te wijten aan hun gezicht sculptuur. Terwijl lang is goed voor sommigen, korte is goed voor de meeste.
Trendy Korte Kapsels 2013
Trendy Korte Kapsels 2013

De meest typische kapsel in verband met kort haar is de bekende bob. Dit is echt een stijl die geschikt is voor elke vrouw, ongeacht de leeftijd of het gezicht trekken. Met een langere gezicht, ga dan voor een langere bob. En als je rechte manen, de bob is zeker iets voor jou. Je hoeft niet eens te stijl, want het gewoon de manier waarop het zou moeten zitten. Als je 'pech' om krullend sloten hebben, is het niet nodig om ofwel zorgen. Met de vele ontkrullingsmiddelen producten die vandaag beschikbaar zijn, is er geen reden om niet te gaan voor bob, helemaal geen. Nicole Richie is een goed voorbeeld van het dragen van deze stijl op dit moment. Een bijzondere variant van het is de omgekeerde bob. Bekijk foto's van Audrey Tautou om te zien wat ik bedoel.

De korte snit is een kapsel dat kan worden herschapen door knippen van het haar echt dun langs de oren. Dit wordt aan de korte mane dicht bij het hoofd. U wilt misschien meer sluizen in de rug of in de zij, maar voorkomen dat zij langer aan de voorkant. Just check sommige van recente foto's Katie Holmes 'bij Google afbeeldingen en je zult mijn punt te zien. Echt schattig deze!
Trendy Korte Kapsels 2013
Trendy Korte Kapsels 2013
Trendy Korte Kapsels 2013: De edgy kort kapsel is een techniek die weer Victoria Beckham heeft gebracht schijnwerpers. Terwijl sommige mensen schrikken van dit als ze voelen dat hun gezicht wordt scherper en minder vrouwelijk, dit is in feite niet waar. U kunt een zachtere cut of een zeer gespannen kapsel, allemaal afhankelijk van wat het beste overeenkomen met uw persoonlijkheid en de vorm van je gezicht. Wees niet bang om te experimenteren en met uw kapper bespreken de beschikbare opties om het maximale van deze nieuwe prachtige look te krijgen.

Judul: Trendy Korte Kapsels 2013
Rating: 100% based on 1006 ratings. 5 user reviews.
Travis Russell

Dank u voor het lezen van deze blog. Als u een vraag of suggestie gratis kunt hieronder een reactie.

0 comments:

Post a Comment