Tuesday, 5 March 2013

Korte krullen kapsels 2013

Korte krullen kapsels 2013:

Korte krullen kapsels 2013: Voorbij zijn de dagen dat steil haar gebruikt om de show te stelen. Vandaag de dag, maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, het is de beste stijl die wint altijd aandacht en waardering. In deze context, korte krullende kapsels zijn in de mode, omdat ze zowel stijlvol en gemakkelijk te onderhouden. Ze vooral kijken elegant op degenen die hebben sierlijke, natuurlijke krullen. Echter, voordat je voor deze korte kapsels, zorg ervoor dat ze goed gaan met je gezicht en persoonlijkheid. Niet alleen in de verleiding omdat de bezuinigingen ziet er geweldig uit op je favoriete iconen. Elk gezicht heeft zijn eigen functie en dus niet alle kapsel zal er goed uitzien op elk gezicht. Dus, voordat je voor een kort kapsel, bespreek het zelfde met uw kapper en kies de meest geschikte snit voor jezelf. Wij brengen u een aantal korte kapsels voor krullend haar onder en ook een aantal nuttige tips om de cut te handhaven.
Korte kapsels voor krullend haar
Korte krullen kapsels 2013
Korte krullen kapsels 2013

Shags & Bobs
Aalscholvers en bobs zijn gerekend tot de meest populaire kort krullend kapsels. Deze kapsels zijn eenvoudig bezuinigingen en lagen, die een accent look te geven aan het haar. Ze zijn kort, maar lang genoeg om staan. De vrouwen die het moeilijk vinden om te poetsen en hun haar te behouden elke keer kunt gaan met deze kapsels.

Zeer Korte Stijl
Als u wilt uw haar laten knippen om de minimale lengte, ga dan voor de zeer korte krullend kapsel. In dit kapsel, de krullen op zichzelf staan ​​en lijken op de afro-stijl van de jaren zeventig. U kunt proberen de gelaagde snit voor korte krullende haren. Deze snit ziet er even groots en geweldig in kort krullend haar als bij de lange haren.

Franjes
In het geval dat, je hebt een breder voorhoofd, kunt u terecht voor franjes, met haren vallen kunstig in het gezicht. Gebruik rollers om de krullen gedurende een langere tijdsduur. Echter, als je de natuurlijke krul haren, zult u niet eens nodig rollen! Je hoeft alleen het haar te behouden, zodat het draagt ​​het kapsel voor een lange tijd.
Korte krullen kapsels 2013
Korte krullen kapsels 2013

Andere Korte Kapsels
U kunt gaan voor die korte kapsels die laat je gezicht bloot en maak een lijvig volume van haar aan de achterkant. In dit geval gaat het haar enigszins naar buiten uit de oren en ligt rond de top.

Korte krullen kapsels 2013
Korte krullen kapsels 2013

Korte krullen kapsels 2013: Je moet niet wassen van de krullend haar te vaak als continue wassen zal breken de sulfiet banden die dienen als de belangrijkste factor in de krullen van haar. Echter, kunt u terecht voor de milde shampoo of de natuurlijke shampoo, voor het geval je bent koppig ze te wassen elke dag. Zorg ervoor dat je conditioner van toepassing na elke wasbeurt. Altijd kam je kort krullend haar met een grove kam, want het zal het vergieten van haar te voorkomen. Vermijd de haardroger zoveel mogelijk. U kunt uw haar tot rust komen en de bruidegom het goed maken door gebruik te maken van de juiste hair fixeert, haar pompades en oppervlakte silkeners. Maak het schijnen door het aanbrengen van gel of haarlak.

Judul: Korte krullen kapsels 2013
Rating: 100% based on 1006 ratings. 5 user reviews.
Travis Russell

Dank u voor het lezen van deze blog. Als u een vraag of suggestie gratis kunt hieronder een reactie.

0 comments:

Post a Comment